• Flag for SV
  • Flag for EN
  • Flag for FI
  • Flag for Google Translate

För hyresgäster

Kalixbo sommarbilder 2011 002, 011.jpg

För hyresgäster

Vara hyresgäst

Vi hoppas att du ska hitta ett hem som passar dig och att vi på ett enkelt sätt här förklarar hur vår uthyrning fungerar. Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Grunden i vår förmedling av lägenheter är att den som stått längst i kö får erbjudande först. Uthyrningen ska också göras på ett sådant sätt att inte vårt uppdrag, stiftelsens ekonomi eller tryggheten i våra bostadsområden äventyras. Därför ställer vi ett antal grundkrav om ekonomi, referenser och din avsikt med att hyra hos oss. Dessa kan du läsa mer i vår uthyrningspolicy.

Stiftelsen Kalixbostäder behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen, (GDPR). Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter när du söker bostad, när du blir kund hos oss och även en tid efter att du upphört vara kund hos oss. En personuppgift är all slags information som kan kopplas till dig som person till exempel namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har enligt GDPR i vår integritetspolicy.